Zoen met een onbekende

Raymond van Barneveld gaat scheiden

12 maart 2019 09:45 | sterren | Door Televizier

© ANP
Darter Raymond van Barneveld en zijn echtgenote gaan uit elkaar. Daarmee komt een einde aan een huwelijk van bijna 25 jaar.

Dat meldt de manager van Raymond van Barneveld aan NU.nl. The Sun heeft beelden in handen van de darter terwijl hij met een onbekende vrouw zoent in een hotellobby. "De echtscheiding is inmiddels ingezet en Raymond en Silvia willen dat graag in alle rust en in onderling overleg regelen en vragen dan ook aan alle media dat te respecteren", aldus manager Jaco van Bodegom.

Silvia

Raymond is sinds 1995 getrouwd met Silvia. Ze hebben samen twee kinderen. "Ik was in de lobby met mijn vriendin toen we die twee de lift uit zagen komen met hun koffers om uit te checken. Ik dacht dat het misschien zijn dochter was of iets. Maar toen zag ik hem haar kussen. Ik was verbijsterd", zegt een hotelgast tegen The Sun.

Overval

Het is geen fijne periode voor Silvia. Vorige zomer is het huis van het ex-echtpaar overvallen en op dat moment was Silvia alleen thuis. Ze is fysiek mishandeld en is zeer emotioneel sinds het incident. Haar verklaring: "Ik durf sindsdien niet alleen thuis te zijn en zag me genoodzaakt te verhuizen. Niet alleen ik ben beschadigd, ook de mensen om me heen. Jullie hebben in 10 minuten m'n hele leven kapotgemaakt. Ik ben verdrietig, boos en bang in mijn eigen huis."

Raymond van Barneveld was onlangs volop op televisie te zien tijdens de Premier League. Ook werd recent de documentaire Barney, het verdriet van een wereldkampioen uitgezonden.

Meer over