Single

Relatie Giel Beelen en Nicolien Nusselder voorbij

15 juli 2019 13:08 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
De relatie tussen Giel Beelen en Nicolien Nusselder is voorbij. De radio-dj deelde maandag een bericht op zijn Instagram en sprak erover in zijn ochtendshow op Radio Veronica waarmee hij de breuk wereldkundig maakte.

De 42-jarige Giel Beelen schrijft op Instagram dat de relatie tussen hem en zijn twaalf jaar jongere vriendin enige tijd terug is gestrand. "Ik heb lang gewacht met delen. De pijn van twee mensen die van elkaar houden maar toch besluiten uit elkaar te gaan is beter te verwerken zonder dat veel mensen zich ermee bemoeien. Al sinds lange tijd wonen Nicolien en ik niet meer bij elkaar. Inmiddels hebben we er een weg in gevonden."

Vrienden voor het leven

Volgens de Veronica-dj blijven hij en Nusselder "vrienden voor het leven". "We koesteren de mooie tijd die we samen gehad hebben. En hoewel ik haar nog dagelijks mis weet ik dat het beter is zo.." In zijn ochtendshow gaf Beelen aan dat hij en zijn ex-vriendin al meer dan zes maanden niet meer onder hetzelfde dak wonen.

I Do

Giel Beelen en Nicolien Nusselder waren sinds 2014 samen. In zijn ochtendshow kwam Beelen vlak voor zijn vakantie met het nieuws dat hij en Nicolien uit elkaar zijn. Daarop zong de radio-dj het nummer I Do van Douwe Bob voor zijn ex om het op die manier af te sluiten. Na zijn zangpoging is Giel in ieder geval wel zo sportief om ook wat negatieve reacties op zijn stemgeluid met zijn luisteraars te delen. Zelfspot, daar houden wij van!

Meer over