Roy Donders weer samen met Marvin

29 april 2016 16:06 | sterren | Door Televizier

Het is weer aan tussen Roy Donders en zijn vriend Marvin. Afgelopen maart meldde de stylist dat het over en uit was, maar dat bleek toch wat te voorbarig.

Begin maart meldden we dat Roy en Marvin hadden besloten een punt achter hun relatie te zetten

Verschillen

Reden voor de breuk was volgens Donders dat hij en Ophof toch minder goed bij elkaar pasten dan ze zelf gehoopt en gedacht hadden. Daarmee kwam een eind aan hun relatie die ontstond in augustus 2014. We kijken terug op een fantastische tijd samen. Zoals jullie begrijpen vinden we het allebei jammer en verdrietig dat het is afgelopen", meldde Roy toen op zijn Facebook. 

Weer samen

Bijna twee maanden later staan de zaken er heel anders voor. Op Facebook postte Roy vandaag een stralende selfie met Marvin in de auto. De tekst laat er geen onduidelijkheid over bestaan: "Iedereen mag het weten. Wij zijn weer samen" . Binnen een paar uur had de post al meer dan 20.000 likes en ruim 2500 reacties van fans die het koppel alle goeds wensten. 

Tattoo

De hernieuwde relatie met Marvin betekent ook dat Roy zijn tattoo niet aan hoeft te passen. In november 2014 liet hij de naam van zijn geliefde op zijn rug zetten compleet met tribal patroon en sierlijke letters als symbool van hun liefde. 

Meer over