Medische ingreep

RTL Boulevard geeft verklaring voor afwezigheid Luuk Ikink

22 september 2021 19:27 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
RTL Boulevard co-host Luuk Ikink schittert al enkele dagen door afwezigheid. Presentatrice Marieke Elsinga geeft tekst en uitleg over het ontbreken van haar collega.

Als co-host van RTL Boulevard is Luuk (38) iedere werkdag een vaste waarde achter de desk van het showbizzprogramma. Maar de afgelopen dagen wordt zijn post waargenomen door Daan Nieber.

Laseren

Terloops gaf Marieke opheldering over Luuks afwezigheid. Hij blijkt eerder deze week zijn ogen te hebben laten laseren. Een verrassende beslissing: sinds zijn televisiedebuut bij RTL Late Night zijn opvallende brillen naast kattenfilmpjes en viral video's zijn handelsmerk. Luuk leende zelfs een van zijn vele monturen aan Carlo Boszhard om afgelopen seizoen zijn persiflage in De TV kantine nog levensechter te laten lijken.

Baardje

Sowieso lijkt Luuk de laatste tijd aan zijn look te werken. Zo besloot hij het scheermes links te laten liggen nadat hij terugkeerde van vier weken vakantie. Wat begon als een lichte five o'clock shadow groeide met de dag. Zo werd bescheiden beharing een niet te missen baardje. In de donderdageditie van RTL Boulevard wordt de gelaserde Luuk weer verwacht.

Meer over