RTL Late Night strikt Michiel Huisman

Humberto Tan verwelkomt vanavond Michiel Huisman. Hij komt vertellen over zijn Amerikaanse succesverhaal: van Game of Thrones tot spelen met Harrison Ford.

Zes jaar geleden besloot Michiel Huisman (34) de gok te wagen en met zijn gezin naar de Verenigde Staten te verhuizen. Het succes liet niet lang op zich wachten.

Game of Thrones was pas het begin

Hij kreeg al snel een vaste rol in de dramaserie Treme, maar werd pas echt bekend als Daario Naharis in de internationaal geroemde serie Game of Thrones. Zijn goede looks en strakke lijf vielen behoorlijk in de smaak, en waren reden voor Chanel hem de ster van hun nieuwe parfum commercial te maken. Dat zou op zich al genoeg zijn om een aflevering van RTL Late Night mee te vullen, maar Huisman deelde ook het witte doek met onder meer Brad Pitt en Harrison Ford. Vanavond komt hij over de samenwerking met Ford praten, het tweetal is te zien in het romantische drama Age of Adeline.

Guus Meeuwis over de Royal Albert Hall

De uitzending heeft sowieso een internationaal tintje. Naast Michiel Huisman schuift ook Guus Meeuwis aan. Tijdens het Pinksterweekend trad hij op in de uitverkochte Royal Albert Hall in Londen waar de groten der aarde speelden. Guus komt vertellen over zijn grote Britse avontuur en de jubileumeditie van zijn jaarlijkse Groots Met Een Zachte G concerten.

Meer over:

Reageren