DWTS

Volkszangeres Samantha Steenwijk na maand verlost van gips

22 november 2019 13:59 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL
Ze won er ondanks dat haar teen een dag van tevoren nog uit de kom schoot wel de finale van Dancing with the Stars mee, maar Samantha Steenwijk is maar wat blij dat ze van haar gipsen voet af is.

"JAAAAA, het gips is er af! Dit kind is mega blij", jubelt de 33-jarige Samantha. "‪Alleen voorlopig nog even op platte schoenen. ‪Zo kwam alles toch nog op zijn pootjes terecht!"

Repetitie

Tijdens de repetitie voor de finale van Dancing with the Stars ging het mis voor Samantha. Bij een dolletje met haar danspartner Marcus Teijlingen viel de volkszangeres, waarna ze direct pijn voelde. Haar teen schoot uit de kom en ze moest naar het ziekenhuis.

Winnaar

Ondanks haar blessure won ze het RTL-programma uiteindelijk toch. Samantha versloeg in de finale medefinalisten Barrie Stevens, Anouk Hoogendijk en Bibian Mentel. "Het kan mij niet meer schelen, al amputeren ze deze voet! Ik ben iedereen zo dankbaar, het hele team en Marcus is de engel van mijn leven. En natuurlijk het stemmend publiek. Ik heb een keer een programma gewonnen!", zei Samantha destijds na haar overwinning.

Meer over