"Sekstape-slachtoffer getuigt in zaak Dave Roelvink"

6 augustus 2015 13:07 | sterren | Door Televizier

© SBS - Elvin

In de strafzaak tegen Dave Roelvink worden zeker dertien getuigen opgeroepen. Daarbij zit ook het slachtoffer dat te zien was in de veelbesproken pijpvideo.

Melissa Pach, die te zien was op de sekstape met Dave Roelvink, wordt gehoord in de zaak tegen de voormalig Sterren Springen-deelnemer. Ze is een van de dertien getuigen die wordt opgeroepen, meldt De Telegraaf.

iPads en juwelen

Het OM verdenkt Dave Roelvink van diefstal, heling en het maken en verspreiden van een seksfilmpje. Dat alles zou gebeurd zijn op een uit de hand gelopen feestje in de villa van de familie Pach. Dave en zijn maten zouden iPad en juwelen hebben gestolen en op internet een video verspreid hebben waarop de zoon van Dries Roelvink oraal wordt bevredigd door Melissa, de dochter des huizes.

Melissa Pach

De advocaat van de familie Pach laat weten er nog niet van op de hoogte te zijn dat Melissa wordt opgeroepen in de strafzaak. "Er kan een flinke tijd zitten tussen de beslissing om Melissa te horen en het moment dat ze feitelijk wordt opgeroepen (dan weet ze pas dat ze getuige is)."

Lees ook:
Voorlopig geen nieuw seizoen reallifesoap De Roelvinkjes

Meer over