Loving you is al losing game

Songfestivalwinnaar Duncan Laurence weer vrijgezel

De relatie tussen Duncan Laurence en zijn vriend Gerco Derksen is voorbij. De winnaar van het Eurovisie Songfestival 2019 maakte dat zelf bekend via zijn Twitteraccount.

"Geen spijt en geen verspilde tranen, want alles wat we voelden was echt. Toch doet het pijn als twee harten uit elkaar gaan, want we waren wel verliefd. Natuurlijk zullen we verdergaan naarmate tijd verstrijkt en voelen we dat het beter was voor ons allebei", schrijft de Arcade-zanger.

Reden

Na een stortvloed aan reacties liet Laurence weten dat het niet het einde van de wereld is nu zijn relatie met Gerco, die hem nog bijstond in Tel Aviv, ten einde is. "Ik ben oké en er is niemand dood. Liefde is nu eenmaal onverwachts. Ik beloof dat het zo goed is." Een reden van de breuk gaf Duncan de Moor, zoals de in Amersfoort woonachtige zanger eigenlijk heet, overigens niet.

Single

Duncan Laurence vertoefde de laatste tijd in Amerika om daar aan nieuwe muziek te werken. Na de zomer moet een nieuwe single verschijnen van de voormalig deelnemer van The Voice of Holland.

Meer over:

Reageren