“Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!”

Sven Kramer en Naomi van As verwachten eerste kindje

30 april 2018 10:44 | sterren | Door Televizier

© ANP / ANP - de Waal, Remko
Oud-hockeyster Naomi van As, de vriendin van schaatser Sven Kramer, is zwanger van haar eerste kindje. Het stel maakt het heuglijke nieuws bekend op social media.
“Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!” staat er op de foto van Sven. Het is de omslag van een boek van schrijver Kluun. Zijn vriendin Naomi, die twee jaar ouder is dan Sven, plaatste een trotse foto van hun samen. De tekst “the dad” laat geen ruimte over voor verwarring: Sven Kramer wordt vader!

 

❤️ @naomivanasofficial

Een bericht gedeeld door sven kramer (@svenkramer) op

Kinderwens

Naomi van As (34) en Sven Kramer (32) zijn al sinds 2007 een stel. In 2017 stopte Naomi met haar hockeycarrière, nadat ze op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016 nog speelde met Oranje. Ze richtte zich op een tv-carrière, maar het stoppen met hockeyen had ook te maken met haar kinderwens. “Professioneel hockeyen én een kind krijgen, dat gaat gewoon niet samen. Ik dacht: als ik nog een jaar door zou gaan, wil ik me ook echt committeren en niet halverwege moeten stoppen omdat ik zwanger ben,” vertelde ze vorig jaar aan Grazia.

 

♡ ❤️ Baby on the way ❤️ ♡

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Babybuik

Sven Kramer is nog wel actief als schaatser. Tijdens de Olympische Winterspelen in Pyeongchang leek hij al te hinten naar een zwangerschap. Na afloop van zijn gouden race maakte hij een babybuik-gebaar. Uiteindelijk reageerde hij op de zwangerschapsgeruchten lachend: “Nee, ze noemen me altijd dikke.” Sven en Naomi kochten afgelopen jaar samen een huis in Amstelveen. Of ze een jongen of meisje verwachten, is nog niet bekend.

Lees ook: Sven Kramer tweet in het Koreaans.

Meer over