Tim Hofman wil Linda de Mol in Spuiten en Slikken

21 oktober 2014 17:00 | sterren | Door Televizier

© Annemieke van der Togt - BNN

Tim Hofman heeft al veel BN’ers mogen interviewen in de BNN-talkshow Spuiten en Slikken, toch ontbreekt er nog iemand: Linda de Mol.

Tim Hofman is verzot op Linda de Mol, hij zou haar dan ook graag een aantal pikante vragen willen stellen in Spuiten en Slikken. De BNN-presentator vertelt aan Veronica Magazine dat hij de Miljoenenjacht-presentatrice zelfs liever interviewt koningin Máxima.

Linda de Mol

“Bij Máxima krijg je er meteen zo’n boekje met restricties bij en moet je het over paardrijden gaan hebben. Daar heb ik geen zin in’’, vertelt Tim Hofman. ‘’Dan kleed ik liever Linda de Mol uit. Wat ik van haar wil weten? Ik zou willen vragen of ze zichzelf sexy vindt. Ik wel, hoor.’’

Tim Hofman

Tim Hofman wordt in het interview ook gevraagd naar zijn mening over de Nederlandse diva’s Gordon en Gerard Joling. “Gordon vind ik in zijn segment wel goed, hoor. Kijk, als het over hun muziek gaat, dan vind ik het allebei niks, maar Gordon vuurt met een machinegeweer grappen op ons af die vrijwel allemaal raak zijn. Joling is Joling. Hij doet me niet zo veel“, besluit hij.

Spuiten en Slikken kan de internationale carrière van Linda de Mol in ieder geval een boost geven, het programma is begin 2015 te zien in Zuid-Korea.

Meer over