Duidelijke taal

Tino Martin stopt samenwerking met Lil' Kleine: 'Aan vrouwen kom je niet'

18 februari 2022 11:42 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP / Sem van der Wal
Lil' Kleine hoeft niet meer te rekenen op een plek op het podium tijdens de Viva Las Vegas-concert van Tino Martin. De zanger is na het zien van de beelden, waarin Lil' Kleine zijn vriendin Jaimie mishandelt, helemaal klaar met de rapper.

Dit vertelde Tino Martin vanochtend in het ochtendprogramma van Mattie Valk en Marieke Elsinga.

Lees ook: Lil Kleine aangehouden voor mishandeling vriendin 

Tino Martin

Tino Martin bracht vorig jaar nog samen met Lil' Kleine het nummer Gabber uit. Maar als het aan hem ligt, komt er geen vervolg aan hun samenwerking. "Ik vond het verschrikkelijk", reageert hij nu als Mattie hem er naar vraagt. "Ik heb die beelden gezien en zat samen met mijn vriendin te kijken en zei: 'Wat een lul zeg! Daar kun je niet omheen." 

Lil' Kleine en Jaimie Vaes

De zanger had vorig jaar al zo zijn twijfels toen de ophef ontstond dat Lil' Kleine zijn vriendin Jaimie zou hebben mishandeld op Ibiza. Maar omdat het drie maanden later weer koek en ei was tussen de twee, besloot hij de plaat alsnog uit te brengen. "Toen dacht ik: die plaat kan gewoon uit. Dan is het gewoon klaar. Toen heb ik het eigenlijk een beetje het voordeel van de twijfel gegeven." 

Ziggo Dome

Nu Tino dit heeft gezien, is het wat hem betreft over en uit. "Ik ga me er wel duidelijk over uitspreken", vervolgt hij. "Ik heb thuis geleerd: aan vrouwen kom je niet. Ik ben door drie vrouwen opgevoed: twee zussen en mijn moeder. Die hebben dat er bij mij wel ingestampt hoor, dat is echt een no go. En dat meen ik echt: dat vind ik ook jammer. Hij zou bij mij in de Ziggo Dome komen. Dat doe ik ook niet meer."

Meer over