'Open relatie'

TV-kok Hugo Kennis open over honderden bedpartners

13 juli 2021 10:21 | sterren | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Hugo Kennis maakt van zijn hart geen moordkuil: de 35-jarige tv-kok is open over het feit dat hij met zeker 400 mannen een beschuitje gegeten heeft.

Kennis onthulde zijn aanzienlijke aantal in zijn Beste Vrienden podcast die hij samen met acteur Thomas Cammaert maakt.

Tim Hofman

Het onderwerp bedpartners kwam ter sprake tijdens een interview met Tim Hofman die toegaf in zijn leven met zo'n 25 mensen tussen de lakens te hebben gelegen: "Toen ik vrijgezel was, toen deed ik het weleens met mensen. Dat vond ik wel gezellig. Maar we hoeven daar toch geen waardeoordeel aan te hangen?"

"Niets is veel"

Volgens Tim is 'niets veel', maar uit statistisch onderzoek blijkt dat Nederlandse mannen en vrouwen gemiddeld zo'n 5 tot 6 partners in hun leven hebben. Thomas Cammaert onthulde daar wel iets boven te zitten met een aantal van vijftig, waarna Hugo zonder op te scheppen opmerkte dat bij hem de teller op 400+ staat.  

Relatiebreuk

Kennis was tot voor samen met personal trainer Sander Bos, die hem in 2019 na Expeditie Robinson ten huwelijk vroeg. Hugo maakt er geen geheim van dat ze een open relatie hebben, ook gaf hij onlangs toe dat ze even in moeilijk vaarwater zitten en dat hij tijdelijk elders woont: "Er zijn zoveel dingen waar een taboe omheen hangt en dat kun je maar op één manier doorbreken: door het te zeggen. Ik hoop wel dat we eruit komen. Echt heel erg." Kort na zijn podcastuitspraken verbraken de twee hun relatie definitief.

Meer over