Zwaar weer

Wendy van Dijk en Erland Galjaard proberen huwelijk te redden

8 januari 2019 09:45 | sterren | Door Televizier

© ANP
Wendy van Dijk en Erland Galjaard hebben huwelijksproblemen. Dat verklaart het stel aan Privé. De voormalige RTL-baas zou zelfs hun woning in het Utrechtse dorp Nigtevecht al hebben verlaten.

"Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt", vertelt het stel aan het AD. "Ondanks dat gaan we gelukkig op een goede en positieve manier met elkaar om. Zowel in het belang van ons gezin, maar ook vanwege de liefde en het respect die we nog steeds voor elkaar voelen."

Oplossing

Erland Galjaard zou momenteel in zijn kantoor en muziekstudio in Amsterdam verblijven. "We proberen de komende periode met elkaar tot een oplossing te komen en hopen dat iedereen ons, maar vooral onze kinderen, in de gelegenheid stelt dit in alle rust en privacy te doen."

Scheiding

De twee trouwden in september 2014 op Ibiza en hebben samen een dochter, Lizzy. Van een scheiding zou nog geen sprake zijn, legt Mike van Dijk, broer en manager van Wendy van Dijk, uit: "Er is geen sprake van een echtscheiding. Hun relatie bevindt zich - zoals ze ook goudeerlijk in hun verklaring stellen  - in zwaar weer."

Over de oorzaak van de relatieproblemen gaat het stel volgens hem niet uitweiden. "Je kunt je voorstellen dat ze het door hun banen erg druk hebben, stress hebben en werkzaken soms mee naar huis nemen. Er komt veel op je af als je een belangrijke functie hebt en ook nog bekend bent."

Onlangs deelde Wendy van Dijk nog een foto met haar man:

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Wij mochten op de foto met de knappekids club. Fijn:-) Bye Curacao Hi grijs Nederland.. fijn weekend!

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Meer over