Wiet en Rikki samen op het witte doek

GTST-actrices Pip Pellens (Wiet) en Robin Martens (Rikki) hebben een rol in de film Fashion Chicks. Ze spelen 'mean girls' op de middelbare school.

Pip Pellens en Robin Martens hebben een rol te pakken in een bioscoopfilm. Samen met Melody Raymann, de dochter van Jörgen Raymann, spelen de GTST-actrices de 'mean girls' in Fashion Chicks.

Victoria Koblenko

Met z'n drieën zitten deze bitches de onzekere Esmee (gespeeld door Liza Sips) behoorlijk dwars op de middelbare school. Esmee begint een modeblog die uitgroeit tot een succes, en krijgt daarom te maken met modedirecteur Victoria Wolff (Victoria Koblenko). De scholiere mag stagelopen bij Wolff Fashion, maar dat gaat niet goed en ze wordt gedegradeerd tot magazijnhulp.

Fashion Chicks

Fashion Chicks is afkomstig van producent AM Pictures, die eerder de jeugdfilm Heksen Bestaan Niet maakte. Die film kende een grote sterrencast, met kinderidool Aliyah Kolf in de hoofdrol en met Leontine Borsato, Do, Sharon Doorson en Eva Simons als heksen. Ook voor Fashion Chicks zijn dus weer veel BN'ers gestrikt. Lone van Roosendaal speelt de moeder van een 'mean girl'.

Pip Pellens

Voor soapie Pip Pellens is het niet de eerste keer dat ze schittert op het witte doek. Eerder speelde ze kleine rollen in De Verbouwing, Verliefd Op Ibiza en Michiel De Ruyter. Robin Martens was al te zien in de Carry Slee-film Radeloos. In GTST vertolkt Pellens de rol van Wiet van Houten en Martens die van Rikki de Jong.

Lees ook:
Robin Martens ziet Expeditie Robinson niet zitten.

Reageren