Obbe

Zangeres Krystl vindt liefde via programma Sophie Hilbrand

24 Juni 2019 13:37 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Marloes Bosch
Zangeres Krystl heeft een nieuwe vriend. En bij de zoektocht naar de ware liefde hielp Sophie Hilbrand haar een handje.

De 35-jarige Krystl Pullens werkte mee aan het programma Liefde is, waar ook Obbe Tiddens in te zien was. De zangeres had eerder al een klik met hem via een datingapp, maar nadat ze beiden hun verhaal deden bij Hilbrand en ze de uitzending zag, besloot ze om de stoute schoenen aan te trekken. Krystl zat in het programma om te vertellen over de breuk met radio-dj Paul Rabbering, met wie ze zes jaar samen was.

Shot 

"Een shot van mij en letterlijk een shot later kwam opeens deze leuke man in beeld. WTF, met deze guy zou ik een maand geleden een date hebben? Bleken we dus allebei in hetzelfde tv-programma te zitten, waarin hij vertelt over zijn scheiding", schrijft de artiest op Instagram.

Cupido

Krystl en Obbe hebben inmiddels een aantal maanden een relatie. Die Sophie Hilbrand toch. Komt ze in in actie in haar programma Opstandelingen, blijkt ze ook nog een ware cupido te zijn!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

♥️♥️♥️ Na een match op Happn, in september een date gepland die hij die middag cancelde 🤨🤷🏼‍♀️😂. Hond.. maar prima, ik Happn wel gewoon door. Tot ik een paar weken later de edit van de tv-serie “Liefde is”, het programma van Sophie Hilbrand, te zien kreeg. De aflevering ging over uit elkaar gaan, waarin ik vertelde over m’n liefdesverdriet van vorig jaar. Een shot van mij en letterlijk een shot later kwam opeens deze leuke man in beeld. WTF met deze guy zou ik een maand geleden een date hebben?! Bleken we dus allebei in hetzelfde tv-programma te zitten, waarin hij vertelt over zijn scheiding. Een dag later stuurde ik hem een berichtje hierover en we besloten om dan toch maar een keer koffie te gaan drinken, omdat dit te bizar was. Nu al een paar maanden samen zwaar in love en HEEL blij met deze mooie, lieve, open, creatieve, bijzondere man @obbetiddens ♥️♥️♥️ #liefdeis

Een bericht gedeeld door K R Y S T L (@krystlmusic) op

Meer over