Zedenpolitie

Bilal Wahib en Oussama Ahammoud in opspraak na 'grensoverschrijdende' livestream

24 maart 2021 10:42 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© AVROTROS

Bilal Wahib (22) en Oussama Ahammoud (20) hebben zichzelf lelijk in de voet geschoten. Van de Mocro Maffia-acteurs circuleert een video op sociale media waarin te zien is hoe zij een fan hebben uitgedaagd tegen betaling zijn geslachtsdeel te laten zien.

De zedenpolitie van Amsterdam onderzoekt het filmpje van de acteurs, die door kijkers van Instagram Live is vastgelegd. Volgens Twitteraars is het slachtoffer rond de 11 of 12 jaar oud. Er zijn inmiddels aanhoudingen verricht.

Onacceptabel

Zapp, waar Wahib het programma Teenage Boss presenteert, reageert via Twitter op de ophef. "De beelden van Bilal Wahib en Oussama Ahammoud die op sociale media circuleren, zijn onacceptabel. BNNVARA en NPO Zapp keuren dit ten zeerste af. Op dit moment probeert BNNVARA in contact te komen met de betrokkenen."

Top Notch heeft de samenwerking met Wahib inmiddels stopgezet. Mocro Maffia-collega Nasrdin Dchar heeft zich uitgesproken over de actie. "Bilal Wahib en Oussama Ahammoud, jullie moeten je diep schamen. Hoe halen jullie het in je hoofd om zoiets te doen!”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Top Notch (@topnotchnl)

 

Rooijakkers over de vloer 

Toevalligerwijs is (of inmiddels was) Bilal vanavond te gast in Rooijakkers over de vloer. Art gaat daarin op bezoek bij de acteur in Amsterdam, waar hij net intrek heeft genomen in zijn nieuwe appartement. Ook zijn vriendin komt aan bod, evenals twee oude klasgenoten. RTL heeft de uitzending inmiddels geschrapt en de uitzending is ook van Videoland verwijderd.

Meer over