Een update

Zijn Boer Zoekt Vrouw-Hans en Annette nog steeds verliefd?

28 oktober 2022 10:13 | sterren | Door Esther Hut

© Linelle Deunk

Het laatste seizoen van Boer Zoekt Vrouw leverde een paar mooie koppels op, waaronder Hans en Annette. Afgelopen juli werd zelf bekend dat ze gingen samenwonen maar is alles nog steeds koek en ei?

Het stel bracht een bezoekje aan Yvon Jaspers in Onze Boerderij: En Nu Zelf! en vertelden er alles over.

Voor Hans geschreven

Yvon vraagt zich af of Annette ook had geschreven als Hans varkensboer was geweest, maar Annette vertelt dat de paarden van Hans helemaal niet de reden zijn geweest van haar deelname. "Ik heb daar best over nagedacht,” zegt ze. “Tijdens de speeddate werd de vraag gesteld door een van de dames: Ben jij een paardenmeisje? Ik zeg: Nee. 'Wat doe je hier dan?' werd er gelijk gezegd. Huh? Maar ik heb voor Hans geschreven, niet voor wat hij bezit of heeft.”

"Ik ben verliefd geworden op Hans. Het maakt niet uit over hij een varkensboer is. Of dat hij paarden of koeien heeft. Ik ben heel erg verliefd op hem, dus het maakt mij helemaal niet uit. Ik ben heel gelukkig met hem.”

Gelukkig zegt Hans nog snel “ik ook” en is het stel dus nog steeds helemaal hoteldebotel.

Boer Zoekt Vrouw Europa

Deze week werd nog bekendgemaakt dat de KRO-NCRV bezig is met de voorbereidingen voor een heus Europees seizoen van de populaire datingshow. Maar wanneer deze te zien zal zijn is nog niet bekend.

Hans en Annette kun je in ieder geval zaterdag 29 oktober om 19:05 uur zien in Onze Boerderij: En Nu Zelf op NPO1.

Meer over