Art Rooijakkers

Zomer met Art krijgt geen vervolg

23 Oktober 2019 13:14 | sterren | Door Irma Tomas

© Martin Hogeboom
Er komt geen tweede seizoen van Zomer met Art. Art Rooijakkers heeft geen enkele behoeft om de talkshow nog een zomer te maken.

Natuurlijk heeft dat van alles te maken met de bedroevende kijkcijfers en de kritiek op zijn manier van presenteren, maar zelf noemt Art Roooijakkers in het radioprogramma van Koen Hansen op 100% NL ook nog een andere reden. „Ik heb deze zomer veel tijd gemist met mijn tweeling. Nu mijn kinderen nog jong zijn, wil ik de zomer lekker met hen doorbrengen. Je weet natuurlijk nooit wat er in de toekomst gebeurt, maar voorlopig was dit het allerlaatste seizoen van Zomer met Art.

Rooijakkers over de vloer

Art en zijn vriendin hebben een tweeling van 2,5 jaar oud, Puk en Keesje over wie hij een column in Het Parool heeft. Ook zonder Zomer met Art heeft de 43-jarige presentator nog genoeg te doen. Hij nam dit seizoen Van der Vorst ziet sterren over. Dat in hernoemd tot Rooijakkers over de vloer en Art liet op de radio weten dat Peter van der Vorst blij is met de eerste aflevering, vanavond  te zien is op RTL 4. „Hij heeft laten weten dat hij tevreden is. Dat is natuurlijk fijn, wanneer de baas dat zegt.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Morgen de eerste aflevering van Rooijakkers over de vloer. Met o.a. @ronaldkoeman. #rodv @rtl4 #kijktip #wijvanwceend

Een bericht gedeeld door Art Rooijakkers (@deechteartrooijakkers) op

Meer over