'Geen feestjes'

Angela Schijf moet Televizier-Ring Gala missen vanwege corona

8 oktober 2020 10:50 | televizier-ring-nieuws | Door Jef Willemsen

© William Rutten
Angela Schijf moet noodgedwongen het Gouden Televizier-Ring Gala missen. De actrice kan vanwege de coronarestricties niet live in Carré aanwezig zijn.

Op Instagram geeft Angela openheid van zaken. 

Televizier-Ster Actrice

Angela is samen met André van Duin en Elise Schaap in de running voor de Televizier-Ster Acteur/Actrice. In het verleden won ze de prijs al tweemaal en eerder gaf ze aan wederom uit te kijken naar het gala. Maar de geldende coronamaatregelen blijken spelbreker. 

Code rood

Angela noemt het een situatie die ze persoonlijk niet kan verantwoorden: "Ik woon met mijn gezin in Antwerpen, België. Amsterdam is voor Antwerpen code rood, België is voor Nederland code oranje. Logistiek wordt dat al lastig."

Flikken Maastricht

Daar komt bij dat Schijf midden in de opnames van Flikken Maastricht zit: "Ik heb een verantwoordelijkheid naar mijn collega's toe. Aan hen heb ik beloofd geen feesten en partijen op te zoeken in mijn vrije tijd. De huidige stand van zaken rond het coronavirus is er ééntje om serieus te nemen. Ik wil zo voorzichtig mogelijk zijn en de richtlijnen volgen."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve allemaal, ik lok jullie met veel bloot been, maar daar gaat het niet over 🙃 Via deze weg wil ik jullie even iets laten weten in verband met het Gouden Televizierringgala van vanavond. Ik vind het zoooo tof dat zoveel mensen op mij hebben gestemd en dat ik weer genomineerd ben. Daar ben ik echt héél dankbaar voor. Daarom was het ook extra lastig om te beslissen dat ik niet live aanwezig zal zijn in Theater Carré... Voor mij persoonlijk is het een situatie die ik niet kan verantwoorden. Ik woon met mijn gezin in Antwerpen, België. Amsterdam is voor Antwerpen code rood, België is voor Nederland code oranje. Logistiek wordt dat al lastig. Daarbij heb ik een verantwoordelijkheid naar mijn collega’s toe (ik draai momenteel het 15e seizoen van Flikken Maastricht). Aan hen heb ik beloofd geen feesten en partijen op te zoeken in mijn vrije tijd. De huidige stand van zaken rond het coronavirus is er ééntje om serieus te nemen. Ik wil zo voorzichtig mogelijk zijn en de richtlijnen volgen. Hopelijk snappen jullie dat. Geen galajurk voor mij vandaag, maar ik wens alle collega’s plezier en succes!! En virtuele kusjes voor alle fans! #goudentelevizierring #zilverentelevizierster #blijfveilig #flikkenmaastricht #meisjevanplezier

Een bericht gedeeld door Angela Schijf (@angelaschijfofficial) op

De 55e editie van het Gouden Televizier-Ring Gala is vanavond, donderdag 8 oktober, live te zien vanaf 20.55 uur op NPO 1.

Meer over