Op social media...

Sterren leven toe naar Gouden Televizier-Ring Gala 2020

8 oktober 2020 17:53 | televizier-ring-nieuws | Door Jef Willemsen

De genomineerden voor het Gouden Televizier-Ring Gala maken zich op voor de festiviteiten. Op de socials houden ze hun volgers op de hoogte. Een bloemlezing.

Tim Hofman maakt in drie categorieën kans, maar hij had op het laatste moment toch nog de nodige stress. Zijn bestelde pak is niet bezorgd, dus moest de presentator nog snel een passende outfit scoren.

Chantal Janzen maakt vanavond vast een uitgeslapen indruk.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Deze foto kreeg ik vanochtend vroeg van mn man met daarbij: ‘Zo vind ik je t leukst. Zo lag je erbij toen ik ging. Kam je alleen wel nog even je haar voor vanavond? Verder niks meer aan doen. N prijs is mooi, genomineerd zijn is mooi, maar ons leven daarbuiten is het allermooist. We zijn trots op jou en houden van jou.’ Van je familie moet je ‘t hebben. Maar écht hoor❤️ En lieve allemaal: alvast dank beste stemmers, door jullie mag ik daar vanavond in Carré zitten tussen die geweldige leuke sterke vrouwen @evajinek en @miljuschka . Omdat JULLIE op me gestemd hebben. Dat waardeer ik erg en vind ik ongelofelijk lief 🙏🏻❤️ #Televizierring

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Politieman Jan-Willem is in de race voor de Televizier-Ster Beste Online Videoserie en bekijkt het positief: de derde plek heeft hij sowieso al binnen.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Gouden Televizier-Ring Gala 2020 NPO 1 VANAVOND 20:55 - 22:25 #politie #televizierring

Een bericht gedeeld door Jan-Willem (@janwillem_politie) op

Een emotioneel hoogtepunt van Homeward bound was een bezoek aan een verzorgingshuis waar Simon & Garfunkel in de jaren zestig opnames gemaakt hebben. De senioren die Nick en Simon daar ontmoet hebben, spraken een boodschap in voor het publiek.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Dit is toch te lief: de support van deze lieve oude vrienden om vanavond die Televizier-ring te winnen 🙏🏻 We zitten met Homeward Bound bij de laatste drie voor de Gouden Televizier-Ring 2020. Om te vieren dat we genomineerd zijn blikken we terug op ons programma. Vandaag de bewoners van United Hebrew. Het moment dat ons misschien wel het beste is bijgebleven, is toen de jongens bejaarden mochten interviewen die wonen in het tehuis waar Simon & Garfunkel ook ooit bewoners hadden gesproken, voor de opnames van hun track ‘Voices of Old People.’ De gesprekken die wij hadden met ze waren zo vertederend, leerzaam en dierbaar. VANAVOND is het Gouden Televizier Ring Gala om 20.30 u op NPO1. Tijdens deze live-uitzending kan er gestemd worden op de drie genomineerden voor de Televizier Ring, waaronder ‘Nick, Simon & Kees: Homeward Bound.’ LET OP: stemmen kan dus vanavond pas vanaf 20.30 uur. En de teller staat dan weer op nul, eerder uitgebrachte stemmen tellen niet mee! Hoe je dan kan stemmen? Bel voor ‘Nick, Simon & Kees: Homeward Bound’ 0909-8852 of SMS ‘Ring 2’ naar 9090. Of stem die avond online op avrotros.nl/live. #tb #simonandgarfunkel #homewardbound #televizierring #goudentelevizierringgala #ring2

Een bericht gedeeld door Fast Forward Amsterdam (@fastforward.amsterdam) op

Het is en blijft #throwbackthursday dus heel wat sterren blikten terug op voorgaande edities. Zo dacht Rian Gerritsen met warme gevoelens terug aan die keer dat de cast van De luizenmoeder kans maakte op goud tijdens het gala van 2018.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

#trowback🔙 #televizierring #luizenmoeder #nietgewonnen #onvergetelijk wat een super mooie dag en avond was dat!

Een bericht gedeeld door Rian Gerritsen (@riangerritsenactrice) op

Wilfred Genee won in 2017 de Televizier-Ster voor beste presentator.

Ook Koos van Plateringen is in een nostalgische bui.

Maik de Boer presenteert met Britt Dekker de Gouden Loper show, maar vorig jaar kwam hij nog aan de arm van Céline Huijsmans over de loper, zo weet ze zelf nog.

Een fan maakte een mooie karikatuur van Gouden Loper-presentatrice Britt Dekker.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

#trowback🔙 #televizierring #luizenmoeder #nietgewonnen #onvergetelijk wat een super mooie dag en avond was dat!

Een bericht gedeeld door Rian Gerritsen (@riangerritsenactrice) op

Henny Huisman won twee keer de Gouden Televizier-Ring en steekt zijn voorkeur voor de winnaar dit jaar niet onder stoelen of banken.

Mediakenner Ron Vergouwen hint naar een wel heel speciaal optreden… En voor wie vergeten was hoe laat ’t gala begint….

Meer over