Alle ins en outs!

Liveblog Gouden Televizier-Ring Gala 2020

8 oktober 2020 19:05 | televizier-ring | Door Televizier

© William Rutten
Het is 8 oktober 2020, tijd voor de uitreiking van de 55e Gouden Televizier-Ring! Op deze pagina houden we je de hele avond op de hoogte van alles wat er zich in Carré afspeelt.

 

22:15 Het 55e Gouden Televizier-Ring Gala is afgelopen.

Hier zie je alle winnaars van het Gouden Televizier-Ring Gala 2020 op een rij!

22:13 Over mijn lijk wint de Gouden Televizier-Ring 2020!

Over mijn lijk wint de Gouden Televizier-Ring 2020. Presentator Tim Hofman kreeg de prijs uit handen van Matthijs van Nieuwkerk. In zijn dankwoord bedankte hij alle oud-presentatoren. Met hem op het podium verscheen Alex, de laatste levende kandidaat van van het laatste seizoen van Over mijn lijk. Over mijn lijk won met 63 procent van de stemmen. 

22:10 Optreden van Voice-coaches

Een aantal coaches van The Voice of Holland blikken in het laatste showblok van de avond terug op het tienjarig bestaan van het programma. Onder meer Nick, Simon, Jan Smit en Roel van Velzen zongen Someone like you. 

22:07 De lijnen zijn gesloten. Er kan niet meer gestemd worden.

21:55 Televizier-Ster Actrice voor Elise Schaap

Voor het tweede jaar op rij wint Elise Schaap de Televizier-Ster voor Acteur/Actrice. Elise krijgt de prijs uit handen van Merel Westrik, de beste Mol ooit. 

21:50 Ivo Niehe wint de Televizier Oeuve Ring

AVROTROS-coryfee Ivo Niehe ontving vanavond de Televizier Oeuvre Ring. Hij werd onder meer gefeliciteerd door Lionel Richie en Erica Terpstra.

21:45 De Beestenbrigade wint Televizier-Ster Jeugd

Boswachter Tim en zijn Beestenbrigade wint de Televizier-Ster Jeugd. Tim kreeg de prijs uit handen van social media-koppel Nicolette van Dam en Bas Smit. De boswachter bedankte zijn vrouw Janneke.

21:30 Tim Hofman wint ook Televizier-Ster Presentator

Britt Dekker en Najib Amhali reikten de Televizier-Ster Presentator uit aan Tim Hofman. De presentator was voor het eerst genomineerd in deze categorie en won van Beau van Erven Dorens en André van Duin. Hofman won zijn tweede prijs van de avond. "Ik had deze niet verwacht want ik dacht van André van Duin en Beau van Ervan Dorens win ik niet."

21:23 Danny Vera brengt ode aan overleden tv-sterren

Zanger Danny Vera bracht vanaf een mooie locatie aan de Amstel een live-versie van zijn hit Rollercoaster en bewees de tv-sterren die afgelopen jaar overleden daarmee een laatste eer.

21:19 Televizier-Ster Presentatrice is voor Chantal Janzen

Chantal Janzen is de winnaar van de Televizier-Ster Presentatrice is Chantal Janzen. Chantal wint de prijs voor de zesde keer is daarmee recordhouder voor deze prijs! In haar dankwoord zei Chantal: "Ik voel me een beetje gegeneerd, want ik heb fantastische dames naast me."

21:15 Televizier-Ster Online-videoserie voor #BOOS

Tim Hofman int in ieder geval een van de drie prijzen waarvoor hij vanavond genomineerd is, namelijk de Televizier-Ster Online-videoserie. De BNNVARA-presentator kreeg de prijs uit handen van de mannen van het tv-programma Streetlab.

21:07 Televizier-Ster Talent voor Martien Meiland

De eerste prijs van de avond gaat naar een 'oude bekende', namelijk Martien Meiland. De hoofdpersoon van de Ring-winnaar van vorig jaar is inmiddels niet alleen in Chateau Meiland een bekend gezicht, maar presenteert ook eigen programma's zoals Cash of Trash! Martien kreeg de prijs in Miljoenenjacht-stijl uit handen van Winston Gerschtanowitz. 

21:00 'Geen volle zalen'

De presentatie is vanavond in handen van Dionne Stax en Frits Sissing. Dionne opent met de grap dat zij en Frits geen volle zalen trekken. En ze heeft ook gelijk, want in de zaal zit slechts 31 man: de genomineerden en hun gasten. 

20:55 Glennis Grace opent het Gouden Televizier-Ring Gala

The show must go on! zingt Glennis Grace in Carré. De zangeres opent het 55e Gouden Televizier-Ring Gala in een min of meer leeg Carré. Als verrassing zingt Gerard Joling als afsluiter van de opening zijn allerhoogste noot ooit.

20:37 Lijnen geopend!

Vanaf dit moment kan er gestemd worden op de drie genomineerden van de Gouden Televizier-Ring 2020!

20:33 Start Rode Loper-show

Britt Dekker en Maik de Boer presenteren live vanaf de rode loper voor Carre de rode loper-show van het gala. Ze spreken met de genomineerden over hun kansen en natuurlijk hun outfits!

20:00 Alex uit Over Mijn Lijk is in Carré

Alex, de enige deelnemer uit het vanavond genomineerde seizoen van Over Mijn Lijk die niet is overleden, is vanavond met Tim Hofman mee naar Carré. Samen met zijn vrouw Linda straalt Alex, die gediagnostiseerd is met een hersentumor, op de rode loper van het gala.

19:40 Elise Schaap arriveert met vriend Wouter de Jong

Actrice Elise Schaap is gearriveerd bij Carré. Elise, die samen met haar vriend Wouter de Jong aankwam, is genomineerd in de categorie Acteur/Actrice.

19:15 Fotograaf William Rutten is op de rode loper

Sterrenfotograaf William Rutten is vanavond exclusief voor Televizier op de rode loper van het Televizier-Ring Gala. Ook na de uitreiking van de Sterren en natuurlijk de Ring legt hij de kersverse winnaars op de gevoelige plaat vast.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Televizierring 2020 😂😂😂 #Televizierring #carré #williamrutten #canoneosr5

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) op

19:00 uur: Genodigden komen aan bij Carré

De genomineerden druppelen binnen bij Carré. Het Amsterdamse theater aan de Amstel is vanavond na een uitstapje in Afas Live weer de thuisbasis van het Gouden Televizier-Ring Gala. Britt Dekker presenteert voorafgaand aan het Gala de Rode Loper-show, die vanaf 20:35 te zien is op NPO 1. De fotograaf van het ANP snapte de presentatrice terwijl ze nog een poedertje op haar gezicht kreeg.

Alles over de Gouden Televizier-Ring

Wie zijn er genomineerd? En hoe kan je stemmen? Wie presenteert de avond? Op al deze vragen vind je een antwoord op onze Alles over de Ring pagina. Daar ook de telefoonnummers en sms-codes waarmee je kan stemmen op jouw favoriet voor de Ring.

Meer over