Speurtocht!

William Rutten geeft VIP-kaarten Televizier-Ring Gala weg

19 september 2019 09:24 | televizier-ring-nieuws | Door Televizier

© © Mike van den Toorn
Wie zelf ook graag eens wil stralen op het Televizier-Ring Gala, houdt vandaag de Instagram van William Rutten in de gaten. De bekende showbizzfotograaf geeft namelijk twee VIP-tickets weg!

William Rutten geeft de kaarten voor het Televizier-Ring Gala natuurlijk niet zomaar weg. Hij maakt er een speurtocht van. De fotograaf legt vandaag ergens in Hilversum een prachtige foto neer die hij maakte van Ring-winnaar Arjen Lubach op het gala in 2017. Tussen 15 en 17 uur vanmiddag volgen vervolgens de aanwijzingen die leiden naar de foto.

Afas Live

De eerlijke vinder mag niet alleen naar het Televizier-Ring Gala op 9 oktober in Afas Live in Amsterdam, maar mag als klap op de vuurpijl ook nog eens de mooie foto van Lubach meenemen. Leuk voor thuis aan de muur!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve mensen ik geef vandaag een bijzondere foto weg om te vinden! Wie deze foto van Arjen Lubach die net zijn gouden Televizierring gewonnen had vandaag vindt krijgt er iets heel bijzonders bij, twee VIP kaarten voor het Televizierring gala op woensdag 9 Oktober om 20.00 in de Afas live in Amsterdam! Deze kaarten zijn niet te koop! Je woont het gala live bij en mag daarna naar de afterparty waar je misschien wel even kunt proosten met een winnaar en anders maar met mij! 😂 En de drank is GRATIS, dus ik zou met het openbaar vervoer komen! Hoe kun je dit allemaal winnen? Vanmiddag tussen 15.00 en 17.00 zal ik ergens in Hilversum “mediastad” deze foto neerzetten en zal ik de eerste die de foto heeft gevonden persoonlijk de foto en kaarten overhandigen! Hou vanmiddag dus tussen 15.00 en 17.00 deze Instagram account in de gaten en wacht op de gouden aanwijzing waar deze foto staat! Heb je nog niet gestemd voor de genomineerden dan kan dat nog steeds op televizier.nl/ring !! De kaarten zijn overigens niet overdraagbaar dus diegene die vandaag het eerste komt krijgt de kaarten op zijn naam, dus check eerst of je wel kan die avond!! Tot vanmiddag!!! #televizierring #televizier #arjenlubach Deze foto is afkomstig uit de Hilversum Mediastad tentoonstelling in Museum Hilversum, en is geplakt op aludibond met ophangsysteem!

Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) op

Stemmen voor de Gouden Televizier-Ring en alle andere prijzen die we tijdens het gala uitreiken, kan overigens nog steeds. Stemmen doe je via onderstaande stemknop!

Stem nu, klik hier!

Meer over