Wijnen!

Chateau Meiland wint Gouden Televizier-Ring 2019

9 oktober 2019 22:47 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© William Rutten
En de Gouden Televizier-Ring gaat dit jaar naar... Chateau Meiland! Martien Meiland en zijn gezin gingen er woensdagavond in AFAS Live met de Ring vandoor.

Chateau Meiland was de gedoodverfde favoriet dit jaar, maar toch is de overwinning van het reallife programma een verrassing. Nog maar een jaar geleden kende bijna niemand de extraverte kasteelhouder en nu won Chateau Meiland met 55% van de stemmen. 

Martien Meiland

Martien Meiland groeide in rap tempo uit tot een absoluut fenomeen dankzij zijn opvallende uitspraken en kluscapriolen. Echtgenote Erica, dochter Maxime en huisvriendin Caroline (die vanwege een burn-out niet op het Gala was), werden ook in een klap BN'ers. 

Dankwoord

Herman van der Zandt en Dione de Graaff reikten de 54ste Gouden Televizier-Ring uit aan de familie Meiland en Martien maakte er natuurlijk een feestje van tijdens zijn dankwoord: "Wat goooooooooed! We hebben SBS uit het slijk getrokken. Want het is sinds 2003 dat SBS hier stond met een Ring. Merci Beaucoup en au revoir. En wij gaan eindelijk wijnen!"

Expeditie Robinson

Chateau Meiland versloeg concurrenten Beste zangers en Expeditie Robinson dat voor de vijfde keer was genomineerd en alweer achter het net viste. 

Meer over