Stem nu!

Eerste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2021 van start!

17 november 2020 10:10 | televizier-ring | Door Televizier

Er kan weer gestemd worden voor de Gouden Televizier-Ring! Jazeker, ruim een maand na de uitreiking van dé tv-prijs van Nederland is de stembus weer geopend voor de eerste kwalificatieronde voor de Ring van 2021. Doe je mee?

Terwijl Tim Hofman zijn vers gewonnen Gouden Televizier-Ring voor Over mijn lijk nog eens oppoetst, staan de volgende kanshebbers alweer te trappelen. In de eerste kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2021 kan je stemmen op de programma’s die tussen 1 augustus en 31 oktober 2020 zijn uitgezonden. En dat zijn weer een hoop mooie titels!

Stem nu, klik hier!

De stembus opent op dinsdag 17 november om 10:00 uur en sluit op woensdag 9 december, ook om 10:00 uur. Op dinsdag 1 december maken we de tussenstand bekend. De uitreiking van de Gouden Televizier-Ring 2021 lijkt nog ver weg, maar deze ronde is voor de programma’s die dit kwartaal zijn uitgezonden de enige kans op een nominatie. Wacht dus niet langer en stem via Televizier.nl/ring.

Door te stemmen steun je niet alleen je favoriete programma, je maakt ook zelf kans op prachtige prijzen waaronder toffe bordspellen van je favoriete tv-series en cadeaubonnen.

Kwalificatierondes

We snappen dat je je misschien afvraagt hoe het nou werkt met al die kwalificatierondes. Daarom leggen we het gewoon nog een keertje uit: Om tot de uiteindelijke genomineerden te komen, zijn er gedurende het jaar vier voorrondes waarbij telkens vijf programma’s doorgaan naar de volgende ronde. Daarna geeft de redactie van Televizier nog vijf wildcards weg zodat in totaal 25 programma’s kans maken op de Gouden Televizier-Ring 2020.

De verschillende rondes zorgen ervoor dat programma's die alleen aan het begin van een jaar worden uitgezonden net zoveel kans maken als programma's die rond de uitreiking van de Ring uitgezonden worden. Wel zo eerlijk toch? 

Waar wacht je nog op? Stem!

Meer over