Strak in het pak

Gouden Televizier-Ring: Vrouwen in smoking op het gala

19 september 2019 13:09 | televizier-ring | Door Televizier

Nog even en het is weer tijd voor het Gouden Televizier-Ring Gala. Bekend Nederland heeft zelfs misschien al wel last van jurkenstress. Deze dames hadden daar de afgelopen jaren geen last van: zij gingen voor een pak. 

Het grootste tv-prijzengala van het jaar is alweer in aantocht. Op 9 oktober stroomt Afas Live weer vol voor de 54ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala. (Stemmen kan nog steeds!) Bekend Nederland paradeert voorafgaand aan het prijzenfestijn weer in zijn mooiste goed over de rode loper. De dames gaan daarbij meestal voor een jurk, maar soms kiezen ze ook voor een stoer pak.

Merel Westrik

Vorig jaar liet Merel Westrik de jurk voor wat het was en verscheen in een mooi wit rokkostuum op de rode loper van het Televizier-Ring Gala. We kijken nu al uit naar wat de kersverse talkshowhost van Net5 dit jaar aantrekt.

Olcay Gulsen

In de andere vrouwelijke smoking van het gala in 2018 zat presentatrice Olcay Gulsen. Een gewaagde, maar goede keuze van de voormalig mode-onderneemster.

Sophie Hilbrand

In 2016 liet Sophie Hilbrand haar robe in de kast hangen en koos voor een mooi glanzende zwarte smoking.

Bridget Maasland

In datzelfde jaar had ook Bridget Maasland geen zin om zich in een ingewikkelde jurk te hijsen. Ook zij ging voor een leuk pak met een speels strikje om haar nek. 

Monic en Susan

In 2013 verschenen actrices Monic Hendrickx en Susan Visser samen op de rode loper. De twee vrouwen trokken de aandacht met een stoere, zwarte smokings waarvoor ze ook van modekenners veel lof oogstten. Het stond ze ook fantastisch! 

Stemmen voor de Gouden Televizier-Ring en alle andere prijzen die we tijdens het gala uitreiken, kan overigens nog steeds. Stemmen doe je via onderstaande stemknop!

Stem nu, klik hier!

Meer over