Het is Ring-tijd!

Je kan nu stemmen op de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2020

18 augustus 2020 10:00 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© Televizier

2020 was tot nu toe een onvoorspelbaar jaar waarin er meer niet doorging dan wel. Gelukkig is de  Gouden Televizier-Ring verkiezing nooit te stoppen. En de stembussen staan vanaf nu wijd open. Stem snel op je favoriete programma!

Stem nu, klik hier!

Dit is de belangrijkste stemronde van het jaar. Uit deze ronde komen de drie genomineerde programma’s die op 8 oktober kans maken op die fantastische Gouden Televizier-Ring. En omdat de Gouden Televizier-Ring verkiezing geheel democratisch is, kiest het Nederlands volk die drie programma’s. Dat kan op Televizier.nl/Ring.

25 programma’s

De keuze is reuze. Het afgelopen jaar koos tv-minnend Nederland in vier kwalificatierondes 20 programma’s. De redactie van Televizier deed daar nog eens 5 programma’s bij zodat de volledige lijst uit 25 prachtige titels bestaat. Wie wordt de opvolger van Chateau Meiland? Dat bepaal jij. Als je stemt maak je ook nog eens kans op hele mooie prijzen waaronder kaartjes voor het Gouden Televizier-Ring Gala!

 

Alle prijzen

Naast de Gouden Televizier-Ring kan er ook gestemd worden op de Televizier-Sterren voor de beste presentator en presentatrice, de beste acteur of actrice, het talent van het jaar en de beste online-videoserie. De Televizier-Ster voor het beste jeugdprogramma heeft een eigen stemprocedure op Televizer.nl/jeugd.

Mensen stem!

Volg het advies van winnaar Martien Meiland: ‘Wie gaat in 2020 de champagne ontkurken? Ik zou zeggen; mensen stem!’

De stembussen zijn geopend tot 21 september. 

Stem nu, klik hier!

Meer over