Doe het snel!

Je kunt nu stemmen op de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2019

20 augustus 2019 10:00 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© Televizier

De zomer loopt alweer bijna op z'n einde. Dat is het slechte nieuws. Het goede is dat de stembussen voor de Gouden Televizier-Ring Verkiezing open zijn! Iedereen mag weer stemmen. Dus wacht niet langer en steun jouw favoriet.

Stem nu, klik hier!

Jullie (en wij ook) hebben er maandenlang naar uitgekeken en nu gaat het weer los. De eindronde voor de Gouden Televizier-Ring! Uit deze ronde komen de drie genomineerde programma’s die op 9 oktober om de felbegeerde Gouden Televizier-Ring zullen strijden. Maar die drie programma’s moeten nog wel eventjes gekozen worden. Dat mogen jullie de komende vier weken doen op Televizier.nl/Ring.

25 titels

Het afgelopen jaar koos tv-kijkend Nederland in vier kwalificatierondes 20 programma’s. De redactie van Televizier deed daar nog eens 5 programma’s bij zodat de volledige lijst uit 25 titels bestaat.

Televizier-Sterren

Naast de Gouden Televizier-Ring kan er ook worden gestemd op de Televizier-Sterren voor de beste presentator en presentatrice, de beste acteur of actrice, het talent van het jaar, digital impact en – voor het eerst – de beste online- videoserie. De Televizier-Ster voor het beste jeugdprogramma, voorheen de Gouden Stuiver, heeft een eigen stemprocedure via Televizier.nl/jeugd.

De stembussen zijn geopend tot 23 september. Iedereen klaar? Stemmen maar!

Stem nu, klik hier!

 

Meer over