Een gouden randje

Jessica Villerius blikt terug op het Gouden Televizier-Ring Gala: 'Zij aan zij'

15 oktober 2021 13:49 | televizier-ring | Door Judith Regeling

© William Rutten
Jessica Villerius won gisteravond met haar docureeks De kinderen van Ruinerwold de 56ste Gouden Televizier-Ring. Zojuist blikte ze op Instagram terug op dit bijzondere moment.

Na een spannende en enerverende avond mochten Jessica Villerius, Edino, Mar Jan en Israel van Dorst de prijs in ontvangst nemen van Olympisch kampioene Sifan Hassan. Een moment dat ze nooit meer gaan vergeten. 

Gouden terugblik

"Een van mijn favoriete foto's van gisteren, omdat het dit hele proces voor mij symboliseert: zij aan zij, vol in vertrouwen en elkaar ondersteunend (hier ondersteunt Israel mij vanwege een blessure aan mijn rug)", schrijft Jessica Villerius de day after het Gouden Televizier-Ring Gala. "We missen Shin, de andere vijf kinderen die achter de schermen wel degelijk hebben meegeleefd en meegedacht, maar ook de partners van onze hoofdpersonen." 

Ruinerwold

Vooral die laatste wil Jessica nog even extra in het zonnetje zetten. "Ook zij hebben de afgelopen twee jaar enorm veel moeten dragen en incasseren. Hebben vaak opzij gestapt om ruimte te geven. Hebben hun partners vastgehouden tijdens deze twilightzone waarin ze ook zelf terecht kwamen", schrijft ze erbij, met een speciale dank aan alle hulpverleners, politie, juristen en 'hoop'verleners.

Grote publiek

Tot slot richt ze zich ook nog tot de dappere kinderen van Ruinerwold. "Ik heb van heel dichtbij gezien hoe hard jullie gewerkt hebben, hoe het jullie raakte en hoe jullie iedere dag weer, ongezien voor het grote publiek, die extra meters zette." 

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jessica Villerius (@jessievillerius)

 

Heb je het Gouden Televizier-Ring Gala 2021 gemist? Lees hier ons liveblog terug.

Meer over