Bijkomen van bruiloft...

Johnny de Mol mist Gouden Televizier-Ring Gala

9 oktober 2018 13:45 | televizier-ring | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
Johnny de Mol is in de race voor de Zilveren Ster, maar de presentator is donderdag niet bij het Gouden Televizier-Ring Gala aanwezig om de prijs direct in ontvangst te nemen.

De Mol gaf op vrijdag 5 oktober in Portugal zijn ja-woord aan Anouk van Schie en het echtpaar is nog volop aan het nagenieten in de Algarve.

Bandje sturen

In de radioshow van Gerard Ekdom bevestigde Johnny dat hij door de feestelijkheden niet in staat is om donderdag fysiek aanwezig te zijn in AFAS Live om naast mede-genomineerden Beau van Erven Dorens en Humberto Tan plaats te nemen: "Ik moet een bandje gaan sturen, ja. Dit is onze vrije week en we moeten nog even bijkomen van alles. Daar ga ik niet bij zijn, helaas."

Geslaagd feest

Wel kon Johnny melden dat het huwelijksfeest meer dan geslaagd was. De Mol was zelfs zijn stem kwijt: "Mijn stem is terug. Die was niet alleen door het jawoord weg, maar ook gewoon door het vele schreeuwen. We hadden een beetje herrie op het feestje, ja. Vooral op de laatste avond. Toen was er een dj ingevlogen. Dat was te gek.". Die dj bleek Ekdom zelf te zijn, die het heel tof vond dat hij mocht draaien op het feestje.

Meer over