Nieuwe ronde nieuwe kansen

Stem nu in de Eerste Kwalificatie van de Gouden Televizier-Ring

16 november 2021 10:02 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© ANP

Nieuwe ronde nieuwe kansen! De stembus is geopend voor de eerste kwalificatieronde van de 57e Gouden Televizier-Ring. En dat is een hele belangrijke ronde, laat jouw stem dus horen. 

Stem nu, klik hier!

Het is ruim een maand geleden dat Jessica Villerius samen met Israël, Edino en Mar Jan de Ring in ontvangst namen voor de prachtige documentaire De Kinderen van Ruinerwold. Maar het is nu alweer tijd om te stemmen op de programma’s die werden uitgezonden tussen 1 augustus en 31 oktober van dit jaar. 

Vijf programma’s

De stembus opent op 16 november om 10:00 uur en sluit op 1 december 10:00. Op 23 november maken we de tussenstand bekend. Voor deze programma’s is deze stemronde de enige kans op een nominatie, vandaar dat jouw stem zo belangrijk is. De vijf programma’s met de meeste stemmen in deze ronde maken in oktober 2022 namelijk kans op de Gouden Televizier-Ring.

Prijzen

Door te stemmen, steun je niet alleen je favoriete programma, je maakt ook kans op prachtige prijzen waaronder een bluetooth speaker, een hele hippe gettoblaster en staatsloten. Ga dus naar www.televizier.nl/ring en doe mee!

Vier voorrondes

In totaal zijn er gedurende het jaar vier voorrondes waarbij telkens de vijf programma’s met de meeste stemmen doorgaan naar de volgende ronde. De redactie van Televizier geeft nog vijf wildcards weg zodat straks in totaal 25 programma’s kans in de race zijn voor de gouden Televizier-Ring. Maar dat is nog ver weg. Voor nu telt alleen dat je jouw favoriet naar de volgende ronde stemt. 

Stem nu, klik hier!

Meer over