De strijd barst weer los!

Stem op jouw favoriete tv-programma en bepaal wie de Gouden Televizier-Ring wint!

16 augustus 2022 10:01 | televizier-ring | Door Redactie Televizier

© Nathan Reids

Na de vier kwalificatierondes is het nu tijd voor de nominatieronde. En dat is niet zomaar een ronde, het is misschien wel de belangrijkste. Jij bepaalt namelijk welk televisieprogramma dit jaar de felbegeerde Televizier-Ring wint!

En dat is nog niet alles, want naast het stemmen op je favoriete programma, kan je in deze ronde ook stemmen voor de Televizier-Ster Presentator, Acteur, Talent, Jeugd, Online-videoserie en de gloednieuwe prijs: de Televizier-Ster Impact.

STEM NU!

Uit de kwalificatierondes en de uitgedeelde wildcards kwam een mooie lijst van de 25 meest favoriete televisieprogramma’s, maar nu gaan alle tellers weer op nul en gaat de strijd verder. Een hele belangrijke ronde dus waarin jouw stem zomaar eens het verschil kan maken. Uiteindelijk zien we de drie programma’s met de meeste stemmen terug in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam waar het Gouden Televizier-Ring Gala plaatsvindt op 6 oktober.

Jeugd

Naast bovenstaande programma's kan er natuurlijk ook weer gestemd worden op het favoriete Jeugdprogramma van afgelopen jaar. Stemmen in deze categorie kan hier.

Hoe stem je?

Stemmen kan tot woensdag 14 september 10:00 uur op de bekende pagina Televizier.nl/ring. Daar vind je alle genomineerden.

STEM NU!

Staat jouw favoriete presentator, acteur, talent of jeugdserie er niet tussen? Vul deze dan in bij het open invoerveld. Alle kanshebbers moeten natuurlijk wel voldoen aan de reglementen. Die vind je hier.

Prijzen

Door in een paar stappen jouw stem uit te brengen, maak je meteen kans om zelf ook prachtige prijzen te winnen!

Prijzen Televizier

Stem hier op jouw favorieten!

Meer over