Stembussen Gouden Televizier-Ring gesloten

De stembussen zijn gesloten. Maar welke drie programma's zijn genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring? In RTL Boulevard en het Jeugdjournaal worden de kanshebbers onthuld.

Vanochtend om 9.00 uur sloten de stembussen van de ­Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Stemmen kan niet meer, de genomineerden staan vast. Het is inmiddels een mooie traditie geworden dat ­RTL Boulevard de drie kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring (beste programma), Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw (tv-persoonlijkheden) en Televizier ­Aanstormend Talent Award bekendmaakt. De Gouden Stuiver nominaties worden exclusief onthuld in het Jeugdjournaal, zelf winnaar in 2009.

Ring-genomineerden verrast

Jan Smit komt langs met de enveloppen en mag op de Stuiver na voor elke categorie de laatste drie kanshebbers onthullen. Ook wordt live in de uitzending contact gezocht met de presentatoren of acteurs uit de programma’s die het hoogst zijn geëindigd in de Televizier-Ring verkiezing. Ze laten hen - en ons - in spanning welke drie titels daadwerkelijk zijn genomineerd. 

Het 50e Gouden Televizier-Ring Gala vindt dit jaar plaats op donderdag 15 oktober. Dan wordt duidelijk wie de opvolger wordt van Flikken Maastricht, The Voice of Holland, Zeg 'ns Aaa... en Wedden Dat...?

Reageren