Laat je horen

De stembussen voor de Televizier-Ster Online-Videoserie 2022 zijn geopend

5 april 2022 10:05 | televizier-ring | Door Redactie Televizier

© Nathan Reids
Welke online-videoserie heeft de afgelopen tijd de meeste indruk gemaakt? Welke waren juist grappig, mooi, ontroerend of juist spannend? Laat het horen in de kwalificatieronde voor de Televizier-Ster Online-videoserie en stem jouw favoriet naar de volgende ronde.

Jouw stem is belangrijk, want alleen in deze ronde kunnen de videoseries die tussen 1 april 2021 en 1 april 2022 zijn gepubliceerd zich kwalificeren voor de felbegeerde Televizier-Ster Online-videoserie 2022. Breng dus snel je stem uit

Check ook: (Voorlopige) tussenstand Televizier-Ster Online-videoserie 2022 

Televizier-Ster Online-videoserie

De jury heeft een longlist gemaakt met een uitgebreide selectie waarop gestemd kan worden. Op die lijst staan verschillende vlogs, maar ook online-videoseries over bijvoorbeeld koken, challenges, grappige sketches en onderwerpen waar je iets van opsteekt. De keuze is dus reuze, maar staat jouw favoriet er niet op? Geen paniek. Je kunt je favoriet toevoegen via het open invoerveld. Uiteraard moeten deze series ook voldoen aan het reglement voor deze prijs. 

De 20 series waarop aan het einde van deze periode het meest gestemd wordt, gaan automatisch door naar de nominatieronde in augustus. Ook voegt de jury nog vijf wildcards toe. Daarna strijden de 25 online-videoseries in augustus voor een nominatie. Uiteindelijk maken de drie genomineerden met de meeste stemmen kans op de Televizier-Ster Online-videoserie van 2022!

Win zelf ook!

Door te stemmen steun je niet alleen je favoriete online-videoserie, je maakt ook nog eens kans op prachtige prijzen, waaronder een Nintendo Switch, Teufel bluetooth radio en wireless headphones, Resfeber outdoor rugzak, The Body Shop Skincare & Chill set, en het Insta Travel boek.

Meer over