Stemmen voor de Gouden Televizier-Ring 2019

1 januari 2019 08:00 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© Televizier
Hier kun je stemmen op de Gouden Televizier-Ring en de andere categorieën voor de leukste verkiezing van het jaar.

De stembussen zijn gesloten!

Kijk hier voor het laatste nieuws

Alle prijzen

Dit zijn alle prijzen die dit jaar worden uitgereikt op het Gouden Televizier-Ring Gala. Het zijn er dit jaar maar liefst 7! En dit zijn dus ook de categorieën waar je zometeen op kunt stemmen.

AFAS Live

Het Gouden Televizier-Ring Gala wordt ook dit jaar weer uitgereikt in AFAS Live, de concertzaal in Amsterdam Zuid-Oost waar dit jaar o.a. Robyn, Sunnery James & Ryan Marciano, Mental Theo & Charly Lownoise, Ricky Gervais, K3, Take That, Eddie Vedder, en Tarkan optraden. In 2018 trad de Spaanse hartenbreker Alvaro Soler op tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live. Alvaro deed natuurlijk z'n bijbehorende dansje en ook menig BN'er in de zaal ging los op La cintura.

 
 

Aftermovie 2018

Dit jaar is het Gouden Televizier-Ring Gala op woensdag 9 oktober. Vorig jaar was de uitreiking een groot feest. Dat zie je zo als je de aftermovie van 2018 bekijkt.

 
 

Zo ziet de Ring eruit

Ben je benieuwd hoe de Gouden Televizier-Ring van 2019 eruit ziet? Kunstenares Anneke Schat - die de Ring al meer dan 40 jaar maakt - is weer druk aan het solderen geweest en dit is wat eruit kwam.

De Gouden Televizier-RIng 2019

Ben je nog niet uitgestemd? Ga dan ook even naar de stempagina voor de Televizier-Ster Jeugd (voorheen Gouden Stuiver). Dat is de prijs voor het beste jeugdprogramma van afgelopen jaar.

Kijk hier voor het laatste nieuws

 

Meer over