Televizier-Ring Verkiezing 2014: het aftellen is begonnen

Nog een paar dagen en dan worden de stembussen geopend om te bepalen wie de Gouden Televizier-Ring 2014 gaat winnen en daarmee de opvolger wordt van Wie Is De Mol? 

Traditiegetrouw is het aan Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz om de verkiezing officieel te starten in RTL Boulevard. 

Bepaal het beste programma van 2014

Op woensdag 27 augustus is het mogelijk direct na de uitzending van Boulevard om op de Televizier-stemsite uw keus te maken uit de 100 kanshebbende tv-programma's. Deze editie hebben we een aantal vroege favorieten, de winnaars van de voorverkiezingen die we het afgelopen seizoen gehouden hebben voor onder andere de beste realityserie en talentenjacht. Maar of dat doorslaggevend blijkt voor de einduitslag?

Stuiver, Sterren en aanstormende talenten

Naast de verkiezing voor de Gouden Televizier-Ring zijn vanaf 27 augustus ook de digitale stembureaus geopend voor de verkiezing van de beste mannelijke en vrouwelijke presentator, de Zilveren Sterren. Vorig jaar wonnen Linda en Johnny de Mol de awards, lukt ze dat dit jaar opnieuw? Ook kan er gestemd worden op de Gouden Stuiver, de prijs voor het beste kinderprogramma die in 2013 naar het Sinterklaasjournaal ging. En welk jong tv-talent volgt Kees Tol op als winnaar van de Televizier Aanstormend Talent Award? De keus is aan u.

Stem en win kaarten voor het Ring-gala

Stemmen is niet alleen leuk, het levert ook nog wat op: onder de stemmers worden twee VIP kaartjes verloot voor het Gouden Televizier-Ring Gala dat donderdag 16 oktober in Carré plaats gaat vinden. Ga in gala over de gouden loper, geniet van de show en proost op de afterparty met de sterren. 

De stemsite is HIER te vinden.

Reageren