Stemmen kan nog!

Tussenstand derde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2019

22 mei 2019 10:24 | televizier-ring | Door Televizier

De tussenstand van de derde kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2019 is bekend. In deze top 10 de programma’s die tot nu toe de meeste stemmen kregen. Zit jouw favoriet er niet tussen? Stem dan snel op televizier.nl/ring.

Echte mensen

In de voorlopige top 10 valt op dat programma’s over gewone mensen goed scoren. We zien bijvoorbeeld dat Chantal komt werken, Ellie op patrouille, Urk! en Topdokters genoeg stemmen haalden om in de tussenstand te belanden. Maar ook de nieuwe NPO-dramaserie Oogappels is niet onopgemerkt gebleven. Deze derde kwalificatieronde gaat over programma’s die zijn uitgezonden van 1 februari tot 30 april 2019.

De tussenstand in alfabetische volgorde:

Chantal komt werken (RTL4)
De luizenmoeder (AVROTROS)
Dream school (NTR)
Ellie op patrouille (AVROTROS)
Even tot hier (BNNVARA)
Jinek (KRO-NCRV)
Oogappels (BNNVARA)
Project Rembrandt (NTR)
Topdokters (RTL4)
Urk! (SBS6)

Vijf genomineerden

Net als na de eerste twee stemrondes, gaan er ook na afloop van de derde stemronde slechts vijf programma’s door naar de uiteindelijke Nominatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2019. Welke vijf dat zijn, is duidelijk als de online stembus sluit. Stemmen kan nog 29 mei 10.00 uur via www.televizier.nl/ring. Programma’s die nu niet genoeg stemmen krijgen, maken geen kans meer op de Gouden Televizier-Ring 2019.

Wil jij dat jouw lievelingsprogramma er straks met die Ring vandoor gaat? Wacht niet langer en stem nu, klik hier!

Meer over