Het broekje van Rico...

Videosnack: Highlights rode loper Gouden Televizier-Ring 2018

12 oktober 2018 12:12 | televizier-ring | Door Jef Willemsen

© Screenshot YouTube
Het is een kwestie van zien en gezien worden op de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala. We ontlokten diverse BN'ers ontboezemingen op weg naar de televisieprijzen van het jaar.

Zo sprak verslaggever Irma met kickbokser Rico Verhoeven. Hij mocht een Zilveren Ster uitreiken aan de beste presentatrice en gaf toe dat hij toch wat nerveus was voor het Ringgala. Normaal gesproken draagt hij alleen een broekje in de boksring en hoeft hij geen tekst te onthouden. Desondanks was Verhoeven een ware knockout in z'n smoking.Stylistenstel Frank en Rogier waren in de race voor de Televizier Talent Award, maar veroverden geen plekje bij de laatste drie. Dat weerhield het kenmerkende koppel er niet van om bij het gala aanwezig te zijn. Aan Irma vertrouwden ze toe dat ze speciaal voor het evenement het vliegtuig gepakt hadden, maar dat het weer in Zuid-Frankrijk toch slecht was.Marieke Elsinga won vorig jaar de Televizier Talent Award en was na een bewogen tv-seizoen ook weer van de partij. Ze heeft warme herinneringen aan het gala en vindt het onwaarschijnlijk om er nu zelf te staan.Nicolette Kluijver
was een ware blikvanger met haar jurk die ontwerper Edwin Oudshoorn speciaal voor haar bedacht heeft. De presentatrice vond 'm in het begin heftig, maar voelde al snel heel goed.

Meer over