Alle kanshebbers

Deze tv-programma's krijgen een wildcard voor de Gouden Televizier-Ring 2021!

11 augustus 2021 10:40 | televizier-ring | Door Irma Tomas

© Gouden Televizier-Ring
De vijf programma’s die dit jaar dankzij een wildcard tóch kans maken op de Gouden Televizier-Ring, zijn bekend. De lijst met 25 kanshebbers is daarmee compleet!

Twintig tv-programma’s wisten zich dankzij de kwalificatierondes al te plaatsen op de lijst met kanshebbers voor de Gouden Televizier-Ring 2021. Daar komen vandaag nog 5 titels bij. Na rijp beraad heeft de redactie van Televizier vijf programma’s gekozen die dankzij een wildcard alsnog meedingen naar de Gouden Televizier-Ring!

Dit zijn (op alfabetische volgorde) de vijf programma’s:

• Beste Zangers (AVROTROS)
• De Verraders (RTL 4)
• Heel Holland Bakt (Omroep MAX)
• Klem (BNNVARA)
• Kopen zonder kijken (RTL 4)

De vijf titels zijn programma’s die in de kwalificatierondes net wat stemmen te kort kwamen. Maar wel stuk voor stuk programma’s die dit jaar vele honderdduizenden kijkers aan zich wisten te binden. Programma’s bovendien, die spraakmakend waren en vaak voor een lach en soms ook voor een traan zorgden. Kortom; tv-programma’s die zeker niet mogen ontbreken in de lijst met 25 kanshebbers op de Gouden Televizier-Ring 2021!

Bekijk hier de volledige lijst van 25 programma's

17 augustus

Nu de lijst met 25 kanshebbers compleet is, start op 17 augustus de nominatieronde voor de 56e Gouden Televizier-Ring 2021. Ook kan er vanaf dan gestemd worden in de categorieën waarin een Televizier-Ster te winnen is. Dat zijn Presentator, Presentatrice, Acteur/Actrice, Talent, Online-videoserie en Jeugd. In elke categorie blijven er 3 genomineerden over die de prijs in de wacht kunnen slepen.

De Gouden Televizier-Ring wordt in oktober uitgereikt.

De wildcards voor de categorie Online-videoserie 2021 zijn ook bekend!

Meer over