Aaron Paul wil Breaking Pad-poppen terug in de winkel

24 oktober 2014 09:28 | tv-serie | Door Televizier

© Ursula Coyote - AMC

Speelgoedwinkel Toys ‘R Us haalde eerder deze week de Breaking Bad action figures uit de schappen. Acteur Aaron Paul wil dat de beslissing wordt teruggedraaid.

Breaking Bad-acteur Aaron Paul, beter bekend als Jesse Pinkman, begrijpt niet waarom Toys ‘R Us gehoor heeft gegeven aan de petitie die een boze moeder is gestart. De actiefiguren van Jesse Pinkman en Walter White zijn volgens de initiatiefneemster ongeschikt voor kinderen, en dus moesten ze uit de schappen van de speelgoedwinkel verdwijnen.

Aaron Paul 

Aaron Paul laat via Twitter weten waarom hij het niet eens is met de boycot. "Wacht, dus ToysRUS heeft alle Breaking Bad-figuren uit de schappen gehaald maar verkoopt nog steeds Barbies? Hmmmm... Ik vraag me af welke schadelijker zijn?" 

Dat is niet het enige voorbeeld dat hij geeft. "En hoe zit het met die gewelddadige computerspellen? Verkopen jullie die nog wel? De Floridamoeder heeft het voor iedereen verknald." 

Breaking Bad

Om de gefrustreerde moeder uit Florida een koekje van eigen deeg te geven, willen tegenstander van de boycot middels een petitie de Breaking Bad-poppen weer terug in de schappen krijgen. Aaron Paul is de moeilijkste niet en plaatste een omroep op Twitter.

Breaking Bad is overigens verkozen tot meest verslavende serie.

Meer over