Alles wat we weten over seizoen 4 van Homeland

24 februari 2014 14:17 | tv-serie | Door Televizier

In mei beginnen de opnamen van het vierde seizoen van Homeland. Dit is alles wat we nu weten. Waarschuwing: spoileralert! Niet lezen wanneer je seizoen 1, 2 of 3 nog moet zien.Spoiler alert!Niet verder lezen wanneer je seizoen 1, 2 of 3 nog moet zien!

 

 

Scroll naar beneden om de tekst te zien.

 

 

 

 

 

 

 

Is Brody dood? Ja, Brody is echt dood. Het zou kunnen dat Nicholas Brody nog eens terugkomt in een flashback, maar levend gaan we de marinier niet meer terugzien, dat is inmiddels wel zeker. „Alles wijst erop dat hij dood is. En iedereen die daarover twijfelt, moet de scène van zijn ophanging nog maar eens terugkijken,” aldus het commentaar van de makers. Damian Lewis, de acteur die Brody drie seizoenen speelde was mysterieuzer over zijn heengaan en evenutele terugkeer: „Zeg nooit nooit.”

Carrie's baby

Krijgt Carrie echt een baby? Jazeker. Carrie werkt in seizoen 4 in Istanbul en daar probeert ze haar leven als CIA-agente te combineren met het moederschap. Als ze de baby tenminste meeneemt. Het zou kunnen dat ze het kind bij haar vader achterlaat. De makers: „We weten nog niet of Carrie een hele slechte of een goede moeder zal worden.”

Saul

Komt Saul terug? Alhoewel hij niet meer in dienst is bij de CIA zal Saul in seizoen 4 regelmatig zijn opwachting maken. „De CIA maakt veel gebruik van de diensten van privé-personen”, zeggen de makers.  Hij zit nog steeds in de inlichtingenbusiness dus het is 100% zeker dat hij en Carrie elkaar weer zullen zien.”

Quinn

En hoe zit het met de liefde? Het kan zijn dat Carrie wat krijgt met Quinn, haar trouwe collega. „Quinn is op liefdesgebied duidelijk geïnteresseerd in Carrie, maar of dat andersom ook het geval is? Ze zat ergens anders met haar hoofd de laatste tijd.”

Als alles goed gaat, wordt Homeland eind dit jaar uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

Opgepast: de dood van Brody in Homeland was vrij gruwelijk en is niet geschikt voor kijkers met een zwakke maag. Hieronder staat de video.

Meer over