Coosje

Chantal Janzen speelt in nieuwe Kees & Co

25 september 2018 11:27 | tv-serie | Door Faye Heijnis

© William Rutten
Niemand minder dan Chantal Janzen maakt haar opwachting in de nieuwe serie afleveringen van Kees & Co. Ze speelt Coosje, de schoondochter van Kees (Simone Kleinsma).

"Een droom die uitkomt", noemt Chantal haar rol in Kees & Co. "Samenwerken met Simone Kleinsma en dan ook nog eens met een rol in een comedy-serie waar we vroeger met ons hele gezin naar keken. Ik kan niet wachten om met de terugkeer van deze succesvolle serie weer heel veel families, jong en oud, voor de buis blij te kunnen gaan maken!"

Tibor Lukács

Coosje heeft een relatie met Kees' inmiddels volwassen zoon Rudie, die gespeeld wordt door Tibor Lukács. Hij houdt er een losse leefstijl op na met zijn vlam. Terwijl Kees met haar dochter Anne en haar man is verhuisd naar Spanje, is Rudie met Coosje in haar huis getrokken. Maar als Kees onverwacht terugkomt, belandt ze in een hectisch huishouden en probeert ze te redden wat er te redden valt. 

Chantal en Simone, eindelijk!

Ook Simone vindt de komst van Chantal een feestje. "Ik ben heel blij met Chantal als tegenspeelster. We hebben nog nooit eerder samen in eenzelfde productie gespeeld, maar we wilden het al zolang! Dat het niet een musical zou worden, maar in Kees & Co had ik natuurlijk ook niet kunnen bedenken. Ik verheug me erop om samen met Chantal, het turbulente leventje van Kees weer in te stappen."

De opnames van de nieuwe reeks Kees & Co starten op 2 oktober.

Meer over