Flikken Maastricht uitzonderlijk vaak uitgesteld bekeken

Flikken Maastricht wordt dit seizoen wederom door veel mensen bekeken, opvallend genoeg kijken er steeds meer mensen de uitzending achteraf terug.

Flikken Maastricht wordt sinds dit seizoen bijzonder vaak ná de reguliere uitzending bekeken. De populaire Nederlandse politieserie staat elke vrijdagavond tegenover The Voice, wat de serie zeer veel kijkers kost. Uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek blijkt dat deze mensen de uitzending op een later tijdstip via de televisie, opgenomen of on demand, terugkijken. 

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht trok met de eerste drie afleveringen tussen de 435.000 en 485.000 uitgestelde kijkers. “Dit aantal is aanzienlijk hoger dan de andere programma’s die deze maand in de top 10 staan van uitgesteld kijken”, meldt de Avrotros

Dokter Tinus 

Flikken Maastricht scoort bijvoorbeeld twee keer meer kijkers dan Dokter Tinus. De populaire SBS 6-serie staat op plaats vier met 223.000 uitgestelde kijkers. 

Uitgesteld kijken

Alleen de mensen die een televisieprogramma binnen zes dagen na de reguliere uitzending terugkijken worden meegenomen in het onderzoek. De overige kijkers tellen dus niet mee.

Flikken Maastricht staat in de tussentijdse top 8 van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Nog niet gestemd? Doe dit dan voor het te laat is!

Meer over:

Reageren