Game of Thrones mogelijk op het witte doek

20 november 2014 10:58 | tv-serie | Door Televizier

© HBO

Game of Thrones is momenteel te zien als tv-serie bij HBO, maar het is niet ondenkbaar dat de reeks een vervolg krijgt in de bioscoop.

Het succes van Game of Thrones lijkt geen grenzen te kennen. De reeks is de meest gedownloade tv-serie aller tijden, en volgens acteur Charles Dance, beter bekend als Tywin Lannister, wordt er momenteel gesproken over een bioscoopfilm.

Game of Thrones 

Game of Thrones-acteur Charles Dance kan niet met zekerheid zeggen dat de film er daadwerkelijk gaat komen. "Ik kan zeggen dat er over een film gesproken wordt, maar ik weet niet welk verhaallijn in de film gevolgd zal worden. Het verhaal is überhaupt al te groot voor een film", vertelt Tywin Lannister aan The Daily Beast.

Film

Veel Game of Thrones-acteur hebben bijgetekend, waardoor er gespeculeerd wordt over een zevende seizoen. Het is goed mogelijk dat de contractverlenging iets te maken heeft met de film, al kunnen we dat natuurlijk nog niet met zekerheid zeggen.

HBO 

HBO start in 2015 met alweer de vijfde reeks van de serie. Natalie Dormer, Margaery Tyrell in de serie, hoopt op een spectaculaire dood in de HBO-reeks.

Meer over