Jan Smit helpt de flikken in Maastricht

26 September 2014 10:16 | tv-serie | Door Televizier

Jan Smit speelt in het negende seizoen van Flikken Maastricht geen lijk, de presentator van het Gouden Televizier-Ring Gala is gewoon zichzelf. 

Jan Smit duikt op in Flikken Maastricht. De populaire zanger uit Volendam is afgereisd naar Zuid-Limburg voor een optreden op het Vrijthof. Nu hij toch in de stad is, grijpt hij de gelegenheid aan om een paar dagen mee te lopen met Eva (Angela Schijf) en Wolfs (Victor Reinier). Jan heeft namelijk een rol in een politiefilm te pakken en bereidt zich graag grondig voor. 

Flikken Maastricht

Als tijdelijke rechercheur krijgt hij meteen een raadselachtige zaak op een stoeterij voor de kiezen. Het lijkt erop dat er tussen de paarden een ongeluk is gebeurd, maar er blijkt meer achter te zitten. Jan Smit, die zichzelf speelt, was opgetogen toen hij werd gevraagd voor de gastrol. ‘’Ik vind het een grote eer, het is de populairste Nederlandse politieserie. Ik kijk regelmatig met veel plezier.”

Flikken Maastricht staat in de tussentijdse top 8 van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing. Nog niet gestemd? Doe dit dan voor het te laat is!

Meer over