Jennifer Hoffman in nieuwe comedyserie De Luizenmoeder

5 Oktober 2017 13:29 | tv-serie | Door Televizier

© Falco Hassink

Jennifer Hoffman, Bianca Krijgsman en Henry van Loon spelen de hoofdrollen in de nieuwe Avrotros-serie Luizenmoeder. De opnamen zijn vandaag begonnen.

Luizenmoeder speelt zich af op de basisschool en volgt ouders en leraren die over de hoofden van de kinderen hun vetes uitvechten. Volgens Avrotos is het een 'pijnlijk herkenbare serie vol hangouders, zorgvaders, yammiejuffies, 10-minutengesprekken, wegbrengregels, parkeerbeheer, lief-& leedpotjes, klaar-overdiensten.....en nog veel meer zin en onzin rond het schoolplein.'

Inhoud

Vastberaden om haar leven na de scheiding zo snel mogelijk op de rit te krijgen, stort Hannah (Jennifer Hoffman), de nieuwe moeder met een dochter in groep drie, zich in de wereld die zich afspeelt op en rondom het schoolplein van basisschool de Klimop. Inburgeringscursussen worden helaas niet gegeven dus met vallen en opstaan probeert Hannah zich de mores van het schoolplein eigen te maken. Ook al had ze zich voorgenomen zich op deze school niet voor het karretje te laten spannen. Vreemde leerkrachten en de allesoverheersende 'moedermaffia' maken het haar echter niet makkelijk. Uiteindelijk ontkomt geen enkele ouder hier aan, ook Hannah niet. Want voordat ze het weet zit ze in vijf app-groepjes, beheert ze het lief & leedpotje en wordt bestempeld tot…. luizenmoeder.

14 januari

De serie is geschreven door Ilse Warringa, Diederik Ebbinge (die beiden ook een rol spelen) en Eva Aben. Luizenmoeder is vanaf zondag 14 januari om 20.25 uur te zien  bij Avrotros op NPO 3.

Lees ook:
Jennifer Hoffman over De Luizenmoeder: "Er ging een wereld voor mij open!"

Meer over