En een heleboel andere series!

Riverdale en Arrow krijgen volgend seizoen

3 april 2018 12:05 | tv-serie | Door Televizier

© © 2016 The CW Network, LLC. All Rights Reserved
Televisienetwerk The CW is in een goede bui: tien van hun series mogen een nieuw seizoen gaan maken. Onder andere Arrow wordt vernieuwd voor een zevende seizoen, en Riverdale kan de milkshakes klaarzetten voor seizoen drie.

De helden van DC Comics mogen weer de wereld gaan redden, want Legends of Tomorrow (seizoen 4), The Flash (seizoen 5) en Supergirl (seizoen 4) komen gewoon terug. Ook fantasyserie Supernatural is niet kapot te krijgen, de broers Winchester mogen voor de veertiende keer op zoek naar het bovennatuurlijke.

Jane the Virgin

Er kan ook gelachen worden, want Crazy Ex-Girlfriend is terug voor seizoen 4 en Jane the Virgin maakt zich op voor seizoen 5. Kijkers moeten extra genieten van Jane, want hoofdrolspeelster Gina Rodriguez hint dat dit het laatste seizoen zal zijn. Gelukkig zijn daar Black Lightning en Dynasty als nieuwe verslaving, de nieuwkomers krijgen na hun eerste seizoen ook meteen een tweede.

The 100

Niet alle Hollywoodsterren kunnen opgelucht ademhalen. Het lot van CW-series The 100, iZombie, Valor en Life Sentence moet nog bepaald worden. Of ze net als de Riverdale en Arrow-acteurs feest kunnen vieren, horen ze in mei.

Lees ook: Riverdale één van de beste series van 2017.

Meer over