Suits gaat door zonder hoofdrolspelers

31 Januari 2018 11:09 | tv-serie | Door Televizier

© USA Network Media

De populaire serie Suits krijgt een achtste seizoen. Helaas hebben de makers ook bevestigd dat hoofdrolspelers Meghan Markle en Patrick J Adams de serie verlaten.

Markle en Adams vormden zeven seizoenen lang het advocatenduo Rachel en Mike, maar daar komt nu toch echt een einde aan. Het vertrek van Markle komt niet onverwacht, want de actrice stapt binnenkort in het huwelijksbootje met prins Harry. Maar dat de wederhelft van het duo ook zijn biezen pakt, hadden de meesten niet zien aankomen.

Patrick J. Adams

Het is niet bekend waarom Patrick J. Adams Suits verlaat. Al gaan de geruchten dat de acteur zich wil richten op het stichten van een gezin. Adams trouwde vorig jaar met Pretty Little Liars-actrice Troian Bellisario. Adams laat in een verklaring op Instagram weten dat hij het erg vervelend vindt dat hij het nieuws zo lang voor zich moest houden.

Dulé Hill

Het vertrek van de acteurs zorgt voor een andere verdeling in het volgende seizoen. Zo wordt de rol van acteur Dulé Hill (Alex Williams) uitgebreid en behoort hij voortaan tot de vaste cast. Daarnaast krijgt de cast versterking van een nog onbekende acteur. Andere spelers Gabriel Macht (Harvey), Sarah Rafferty (Donna) en Rick Hoffman (Louis) keren gelukkig gewoon terug in de populaire serie. 

Meer over