Zombies op het witte doek

The Walking Dead wordt mogelijk een film

23 april 2018 13:26 | tv-serie | Door Televizier

© 2016 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.
De finale van het achtste seizoen The Walking Dead mag dan de slechts bekeken slotaflevering zijn van de serie, volgens de makers zit er nog volop leven in de zombieserie. Showrunner Scott Gimple hint naar een film.

Geheel bevestigen dat er een film komt doet hij niet, maar Scott Gimple is wel bezig met een vervolg van de horrorserie. Het negende seizoen gaat al een totaal andere kant op in met nieuwe acteurs en nieuwe verhaallijnen, maar ook een nieuwe weg naar het witte doek behoort tot de mogelijkheden.

Variatie

In een interview met Vulture laat de showrunner over zijn plannen weten: “Er zijn zoveel mogelijkheden die hier ik niet eens ga specificeren. Maar het belangrijkste is dat we ons blijven ontwikkelen en we de wereld van The Walking Dead steeds vanuit een andere kant belichten.” Als hem wordt gevraagd naar de mogelijkheid van een film, antwoordt hij: “Dat is de variatie waar ik het over heb, al die verschillende manieren waarop je het verhaal kunt vertellen. De mogelijkheden zijn eindeloos.”

Stemmen

Vooralsnog zijn de plannen nog net zo geheim als de nieuwe personages in het negende seizoen. Zou jij een film willen zien van The Walking Dead? Laat het ons weten in de poll.

Lees ook: The Walking Dead definitief ten einde.

Meer over