En jij kunt haar ontmoeten

Videosnack: Game of Thrones-actrice Emilia Clarke gaat backstage in hilarische video

20 april 2018 13:58 | tv-serie | Door Televizier

© Screenshot YouTube
Daenerys Targaryen, de mother of dragons, neemt je mee achter de schermen in Game of Thrones. Actrice Emilia Clarke deelde een hilarische backstage video om geld in te zamelen voor het goede doel.

In samenwerking met Omaze haalt Emilia geld op voor de Royal College of Nurses. Met een donatie maak je kans om met de Game of Thrones cast te lunchen en een sneak-peak te krijgen van de geheime set van de show in Belfast. Je kunt vanaf een donatie van tien euro meedoen voor jou en een andere thronie via de deze link op de website van Omaze. Meedoen vanuit België is helaas niet mogelijk.

Bloederigste seizoen ooit

Mocht je de vlucht naar Noord-Ierland niet winnen, dan is Game of Thrones in 2019 gewoon weer terug op de buis en streamingservices. Het achtste en laatste seizoen wordt momenteel opgenomen. Koester je favoriete personages nog maar even, want het wordt het bloederigste seizoen in de GoT-geschiedenis. De makers nemen meerdere scenario’s van het einde op, zodat zelfs de acteurs niet weten of ze de grand finale zullen overleven.

Lees ook: Game of Thrones wederom meest illegaal gedownload.

Meer over