In het zweet werken

Chantal Janzen zoekt figuranten voor Videoland-serie

13 juni 2023 16:23 | videoland | Door Faye Heijnis

© Roger Neve
Chantal Janzen werkt aan een nieuwe dramakomedieserie over samengestelde gezinnen. De opnames zijn in volle gang en Chantal, die zelf ook een rolletje in haar productie speelt, blijkt op korte termijn figuranten nodig te hebben.

Het betreft zowel edel- als figuratierollen, blijkt uit de oproep van Blue Circle Casting. Een edelfigurant is een figurant die duidelijk in beeld komt en vaak ook wat tekst heeft of een speciale actie moet uitvoeren.

Chantal Janzen zoekt figuranten voor serie

Voor zaterdag 17 juni zijn de makers op zoek naar een gespierde sporter (man van 25 - 45 jaar, edelrol), sportinstructeur (man van 25 - 45 jaar, edelrol) en deelnemers van een sportklas (vrouwen van kleur, 20 - 45 jaar, figuratierol). Op zondag 18 juni is er een vrouw tussen de 18 en 30 jaar nodig die over een eigen saxofoon beschikt en deze ook kan bespelen. 

Zowel zaterdag als zondag vinden de opnames plaats in Amsterdam. Hier kun je je aanmelden via WhatsApp

Figurantenoproep Videoland-serie Chantal Janzen
 
Figurantenoproep voor Videoland-serie Chantal Janzen

Videoland-serie van en met Chantal Janzen 

Chantal maakte eind 2022 bekend dat ze een serie over samengestelde gezinnen maakt voor Videoland met haar eigen mediabedrijf &C TV. De presentatrice en actrice put inspiratie uit haar eigen leven, want ze heeft zelf ook een samengesteld gezin. 'Al langer liep ik met het idee rond om een dramedy, dat is een drama- comedyserie, te gaan maken over dit gegeven: samengestelde gezinnen. Dit is natuurlijk iets wat heel dichtbij me staat door de samenstelling van mijn eigen gezin', pende ze bij de aankondiging van de serie op Instagram. 

Cast

Hoe de serie gaat heten en welke acteurs erin gaan spelen, is nog niet bekend. Chantal liet onlangs weten dat de cast binnenkort onthuld wordt. "Het is een heel mooie cast. Daar zit heel veel mooi talent in. Vooral onder de kinderen, want die spelen ook grote rollen uiteraard met een samengesteld gezin", liet ze al wel los tegenover Shownieuws.

Meer over